FÖLJ DIN MAGKÄNSLA

  En online-kurs

Har du problem med magen, är du definitivt inte ensam. Idag är det fler som lever med magproblem än utan. Ganska galet, eller hur? Problemet verkar inte vara att du saknar tid till att göra något åt det, du vet bara inte var du ska börja.

Vill du

 

✓  Bli smärtfri och inte bara dämpa smärtan

 

✓  Styra hur magen mår istället för att låta magen styra dig?

 

✓  Bli mer medveten om vad just din mage mår bra av (och vad du kan slänga i sopptunnan för gott)?

Om svaret ”JA”- är den här kursen är för dig!

Jag har själv varit där du är nu och hoppade ständigt på nya trender. Glutenfritt? Vegetariskt? Många små måltider eller färre stora? Puh, det är lätt att gå vilse i hälso-djungeln! Är det något jag har lärt mig på min resa så är det att:

Allt är bra, men inte för alla

Så vad passar just dig? Det ska du och jag tillsammans ta reda på! Genom personlighetstest kartlägger vi vad som är orsaken till ditt magproblem. Det gör att du förstår vad just din mage gillar och samtidigt kan säga hejdå till det som inte längre gynnar dig!

Du får :

✓ Koll på dina hunger-  och mättnadskänslor

 

✓ En större förståelse för din magproblematik

 

✓ Gynnsamma råd för dig

 

 

Det här är inte ännu en diet, det här är en livsstil. Det är inte en quick fix utan en kvick-start till att göra mer medvetna och gynnsamma val för just din mage. För vet du? Du förtjänar att må bra!

Notera: Efter registreringen skickas ditt personlighetstest till dig. Kursen skickas per mail, när du har skickat din Swish-betalning/ betalt din faktura

Med kärlek,

Elin

För 799 kr blir kursen din